fbpx

Avustajahaku 2019


SMFR:n toiminta nojautuu vahvasti vapaaehtoisiin avustajiin, joita ilman yhdistyksen toiminta ei voisi olla niin aktiivista kuin se tänä päivänä on.

Tähän asti olemme etsineet avustajia avaamalla jäsenkeskusteluun ketjun noin kuukautta ennen tapahtumaa ja vapaaehtoiset ovat voineet ilmoittautua haluamaansa tehtävään. Valitettavasti viimeaikoina on käynyt selväksi että tämä metodi on tehoton. Osasyynä tähän todennäköisesti on se että vain noin puolet jäsenistöstä on jäsenenä bdsmbaarissa, SMFR:n foorumialueella ja täten näkee avustajahakumme.

Tämän johdosta muutammekin avustajahakua aktiivisemmaksi perustamalla sähköpostilistan

– Jos olet kiinnostunut tulla tekemään tapahtumia kanssamme, ilmoittaudu sähköpostilistalle täyttämällä: Avustajahakulomake
– Ilmoittautuminen sähköpostilistalle ei velvoita sinua mihinkään, eikä sinun tarvitse olla SMFR:n jäsen.

– Noin kuukautta ennen tapahtumaa sähköpostilistan jäsenille lähetetään tieto tulevasta tapahtumasta ja tehtävistä (normaalisti kasaus, purku ja liparivuorot, opastaminen sekä kulun- ja käytöksen valvonta)

– SMFR:n jäsenkeskusteluun tehdään normaaliin tapaan avustajahaku, jota päivitetään kun avustajia ilmoittautuu mukaan.

– Voit ilmoittautua mukaan tapahtuman järjestelyihin vastaamalla sähköpostiin tai vanhaan tapaan jäsenkeskustelussa.

– Voit näppärästi tarkastaa avustajatilanteen jäsenkeskustelun keskusteluketjusta

– Työpanoksesi hyvitetään pääsylipun hinnassa. Lisäksi kasaajille tarjotaan ruoka sekä koko illan staffissa työskenteleville alkottomat juomat illan aikana.

Tervetuloa tekemään tapahtumia kanssamme!