SM-FETISISTI RYHMÄ ry:n (SMFR:n) TOIMINTASUUNNITELMA 2017

 

Yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2017 perustuu edellisvuosina toteutuneeseen toimintaan sekä jäsenistöltä saatuihin palautteisiin ja ideoihin. Yhdistyksen toimintaa pyritään jatkuvasti kehittämään hallituksen toimesta ja vapaaehtoisvoimin sekä innostamaan jäsenistöä mukaan yhdistyksen toimintaan.
Hallituksen toimintaa pyritään aina kehittämään kohti parempaa.


MARKKINOINTI


Tulevista tapahtumista ilmoitetaan aina omilla nettisivuillamme sekä erilaisilla keskustelupalstoilla (esimerkiksi BDSM-baari, FetLife). Ilmoituksia ja mahdollisesti mainoksia pyritään laittamaan ja saamaan näkyviin niin ilmaisjakelulehtien "minne mennä tänään" -palstoille kuin ns. valtakunnallisiin julkaisuihin (mm. Helsingin Sanomat, NYT-liite).
Vuoden 2017 tapahtumakalenterin täsmentyessä tehdään sen pohjalta esite/juliste jaettavaksi jäsenistön lisäksi myös messuilla ja yhteistyökumppaneidemme eri tilaisuuksissa ja toimesta. Myös yksittäisistä klubeista ja bileistä suunnitellaan tarpeen mukaan omat flaijerit/julisteet ainakin nettisivuilla julkistettavaksi.


TIEDOTTAMINEN


Tulevista tapahtumista ja muista asioista tiedotetaan aina omilla nettisivuillamme ja jäsenistön suljetulla keskustelufoorumilla BDSM-Baarissa. Jäsenpostituksia tehdään tarvittaessa, ensisijaisesti sähköpostilla. Hallitus referoi kokouksistaan BDSM-baarin jäsenkeskustelussa olevaan ketjuun ja jäsentiedotteissaan.
Uusille ja entisillekin jäsenille toimitetaan jäsenmaksun suorittamisen jälkeen "tervetuloa jäseneksi" - kirje. Kirjeessä kerrotaan yhdistyksen ja hallituksen yhteystietojen lisäksi mm. kinky-skenessä yleisesti vallitsevista käyttäytymissäännöistä ja turvallisesta sessioinnista. Jäsenetuuksista tiedotetaan erillisellä kirjeellä ja niitä tarkennetaan vuoden kuluessa.


TOIMINTA


Hallitus kokoontuu tarvittaessa, 6-10 kertaa. Hallitus voi pitää kokouksia myös sähköisesti.
Uudistetaan kassahallintoja hankkimalla kassapääte, mahdollistaen myös korttimaksujen vastaanoton ja käteistapahtumien luotettavampaan kirjaukseen. Uudistetaan jäsenkortit muovikorteiksi, ettei niitä tarvitse uusia jäsenistölle joka vuosi erikseen. Jäsenyyden voimassaolo voidaan jäsenkortin numeron perusteella tarkastaa ajantasaisesta jäsenrekisteristä.
Yhdistyksen jäsenkokoukset pidetään sääntöjen mukaisesti; kevätkokous 30.4. ja syyskokous 30.11. mennessä. Jäsenkokouksissa käsitellään sääntömääräiset asiat ja lisäksi jäsenistön päätettäväksi tuotuja asioita.
Yhdistys järjestää vuonna 2017 6-8 klubi-iltaa ja 1-2 suurempaa tapahtumaa. Tarkoitus on järjestää myös pieniä, tietylle kohderyhmälle tarkoitettuja iltoja/tapaamisia, joista ensimmäisenä helmikuun Kumiklubi Helsingin vanhalla tulitikkutehtaalla Stidilässä.


2017 Tapahtumakalenteri (oikeus muutoksiin pidätetään):
• Tammikuu
o La 7.1.2017 klubi @ Wäiskin yläkansi


• Helmikuu
o La 11.2.2017 Kumibileet @ Stidilä


• Maaliskuu
o La 4.3.2017 klubi @ Pannuhallin kellari


• Huhtikuu
o La 8.4.2017 klubi @ Thirsty Scholar
o Pe-la 21. – 22.4.2017 Himo & Erotiikkamessut Himoksella yhteistyössä Bizarren, Mr.Lotharin ja FinnSwingersin kanssa.


• Toukokuu
o La 20.5.2017 klubi @ Wäiskin ylakansi


• Kesäkuu

-


• Heinäkuu
o Bileet 15.7.2017 Circo (paikka/pvm vahvistamatta)


• Elokuu
o Pe-su 18.8. – 20.8.2017 Saunaretki Porkkalaan


• Syyskuu
o La 2.9.2017 klubi @ Thirsty Scholar


• Lokakuu
o La 28.10.2017 klubi @ Wäiskin yläkansi


• Marraskuu

-


• Joulukuu
o Ti 5.12.2017 illallinen ja klubi @ Wäiskin yläkansi


Bussikuljetuksia muiden yhdistysten tapahtumiin järjestetään, jos jäsenistöstä löytyy tarvittava määrä kyytiläisiä kulujen kattamiseksi. Hallitus voi tarvittaessa päättää avustaa jäsenistöään maksamalla osan bussin tai retken hinnasta.
Muuta toimintaa järjestetään jäsenistön toivomusten ja mahdollisuuksien mukaan. Toiminnan muoto ja toteutuminen on kuitenkin ensisijaisesti jäsenistön oman aktiivisuuden ja vapaaehtoisuuden varassa.
SMFR on esillä tulevilla Sexhibition -messuilla. Messuilla järjestetään niin aikataulutettua ohjelmaa kuin myös kevyempiä ohjelmanumeroita, esim. piiskausnäytöksiä.
Yhdistys osallistuu julkiseen keskusteluun tarpeen ja mahdollisuuksiensa mukaan esimerkiksi tiedotteiden tai haastattelujen muodossa.


KERHOTILA / LEIKKITILA JA KALUSTO
Kerhotila on nykyisellään varustukseltaan ja viihtyvyydeltään varsin hyvässä kunnossa, mutta parannettavaa on. Kerhotilan sijainti asuinkerrostalon maatasossa asettaa haasteita tilan käytölle.
Varastokäyttöä ja tavaran roudausta haittaavat kapeat ovet ja ahdas piha. Hallitus seuraa toimitilamarkkinoita ja etsii paremmin käyttöömme soveltuvaa  kerho/varastotilaa.
Hallitus jatkaa vuonna 2016 aloitettua projektia ikääntyneen dungeon-kaluston korjaamiseksi (maalaus, nahkapäällysteen vaihto, puuosien korjaus yms).


KURSSITOIMINTA
Yhdistys pyrkii järjestämään kursseja jäsenistölleen heidän toivomusten mukaan, kuten piiskauksen tekniikasta, neulotuksesta ja erilaisia käsityöpajoja välineiden valmistamisesta. Järjestetään myös koulutusta avustajille yhdistyksen esitystekniikan käytöstä ja tapahtumien järjestämisestä.


YHTEISTYÖ
Yhteistyötä ravintolalaiva Wäiskin, Thirsty Scholarin ja Kaapelitehtaan kanssa jatketaan. Etsitään aktiivisesti myös muita mahdollisia paikkoja tapahtumien  järjestämiseen.
Yhteistyötä jatketaan BDSM-baarin kanssa, jonka foorumilla yhdistyksellä on suljettu keskustelupalsta vain jäsenille. Yhdistys voi tukea BDSM-baarin toimintaa.
HIV-tukikeskuksen, Positiiviset ry:n, Sexpon ym vaikuttavien tahojen kanssa etsitään sopivia yhteistyömuotoja tulevaisuuteen.
Muihin Suomen kinky-yhdistyksiin ja yhteisöihin pidetään aktiivisesti yhteyttä ja heidänkin kanssa etsitään lisää yhteistyömuotoja.
Yhteistyötä tehdään myös jäsenetuuksia tarjoavien yritysten kanssa.


Helsingissä marraskuussa 2016

 

SMFR:n hallitus 2016