Miten liittyä? Entä jäsenmaksu?

SMFR:n syyskokous on vahvistanut vuoden jäsenmaksuksi yksittäisiltä jäseniltä 25,- ja parijäseniltä 40,- (edellyttää samaa postiosoitetta). Ainaisjäsenmaksun suuruus on kaksitoistakertainen normaaliin maksuun verrattuna, eli yksittäisiltä jäseniltä 300,- ja parijäseniltä 480,-

Ilmoita seuraavat tiedot sähköpostitse smfr.jasenyys(at)smfr.net niin saat paluuviestissä maksuviitteen, jolla jäsenmaksun voi suorittaa yhdistyksen tilille SMFR, Nordea FI90 1470 3000 2079 47 BIC NDEAFIHH‏

* etunimi, sukunimi
* postiosoite
* sähköpostiosoite (ensisijainen jäsenkirjeiden ja -tiedotteiden toimitusosoite)
* syntymävuotesi (koska voimme hyväksyä jäseniksi vain täysi-ikäisiä)
* jäsenkortin numero vanhoilta jäseniltä
* mahdollinen nick (nimimerkki), jota haluat käytettävän
* puhelinnumero (jos haluat, että voit tulevaisuudessa saada tiedotteita tekstiviestillä)

 

Käsittelemme kaikki tiedot luottamuksellisesti. Tiedot ovat vain jäsenrekisteriämme varten, jotta voimme toimittaa sinulle jäsenkortin ja yhdistyksen virallisia tiedotteita.

Maksettuasi jäsenmaksun postitamme sinulle iki-jäsenkortin ilmoittamaasi osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen tulevista tapahtumistamme.

Jäsenkirjeet ja -tiedotteet toimitamme siis ensisijaisesti sähköpostiisi. Mikäli kuitenkin haluat vastaanottaa nämä postiosoitteeseesi ja/tai haluat noutaa jäsenkortin tulevista tapahtumistamme, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan tästä sähköpostilla smfr.jasenyys (at) smfr.net.

Pyydämme ystävällisesti myös kaikkia vanhoja jäseniä ilmoittamaan jäsenmaksua maksaessaan kaikki rekisteriimme tarvittavat tiedot ja vanhan jäsennumeronsa.