fbpx

SM-FETISISTI RYHMÄ ry:n (SMFR:n) TOIMINTASUUNNITELMA 2019

Yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2019 perustuu edellisvuosina toteutuneeseen toimintaan sekä jäsenistöltä saatuihin palautteisiin ja ideoihin. Yhdistyksen toimintaa pyritään kehittämään hallituksen toimesta ja vapaaehtoisvoimin sekä innostamaan jäsenistöä mukaan yhdistyksen toimintaan.

Hallituksen toimintaa pyritään kehittämään kohti parempaa.

MARKKINOINTI

Tulevista tapahtumista ilmoitetaan aina omilla nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa
(esimerkiksi BDSM-baari, FetLife, Twitter, Facebook, Xperience United).

Vuoden 2019 tapahtumakalenterin täsmentyessä tehdään sen pohjalta esite/juliste jaettavaksi
jäsenistön lisäksi myös messuilla ja yhteistyökumppaneidemme eri tilaisuuksissa ja toimesta. Myös yksittäisistä klubeista ja bileistä suunnitellaan tarpeen mukaan omat flaijerit/julisteet ainakin nettisivuilla julkistettavaksi.

Pyritään kehittämään jäsenhankintaa vuoden 2019 aikana.

MUU VIESTINTÄ

Tapahtumista ja muista asioista tiedotetaan omilla nettisivuillamme, sosiaalisessa mediassa, jäsenistön suljetulla keskustelufoorumilla BDSM-Baarissa ja sähköisessä uutiskirjeessä. Muita sähköisiä jäsenpostituksia tehdään tarvittaessa.

Hallitus referoi kokouksistaan BDSM-baarin jäsenkeskustelussa olevaan ketjuun ja uutiskirjeeseen.

Uusille jäsenille toimitetaan jäsenmaksun suorittamisen jälkeen ”tervetuloa jäseneksi”-kirje. Kirjeessä kerrotaan yhdistyksen ja hallituksen yhteystietojen lisäksi mm. kinky-skenen yleisistä käyttäytymissäännöistä ja turvallisesta sessioinnista.

Yhdistys osallistuu julkiseen keskusteluun tarpeen ja mahdollisuuksiensa mukaan esimerkiksi tiedotteiden tai haastattelujen muodossa.

TOIMINTA

Hallitus kokoontuu tarvittaessa, 6–10 kertaa. Hallitus voi pitää kokouksia myös sähköisesti.

Yhdistyksen jäsenkokoukset pidetään sääntöjen mukaisesti: kevätkokous 30.4. mennessä ja syyskokous 30.11. mennessä. Jäsenkokouksissa käsitellään sääntömääräiset asiat ja lisäksi jäsenistön päätettäväksi tuotuja asioita.

Yhdistys järjestää vuonna 2019 kolme klubi-iltaa ja kolme suurempaa tapahtumaa.

Alustava tapahtumakalenteri:
● 19.12019 klubi
● 16.3.2019 bileet Pannuhallin kellarissa
● 4.5.2019 bileet Nosturissa
● 9.-11.8.2019 Saunaretki Porkkalaan
● 30.8.2019 klubi
● 9.11.2019 bileet Agroksenmäellä
● 6.12.2019 itsenäisyyspäivän klubi

Bussikuljetuksia muiden yhdistysten tapahtumiin järjestetään, jos jäsenistöstä löytyy tarvittava määrä kyytiläisiä kulujen kattamiseksi. Hallitus voi tarvittaessa päättää avustaa jäsenistöään maksamalla osan bussin tai retken hinnasta.

Muuta toimintaa järjestetään jäsenistön toivomusten ja mahdollisuuksien mukaan. Toiminnan muoto ja toteutuminen on kuitenkin ensisijaisesti jäsenistön oman aktiivisuuden ja vapaaehtoisuuden varassa.

SMFR on esillä sEXHIBITION-seksimessuilla. Messuilla järjestetään niin aikataulutettua ohjelmaa kuin myös kevyempiä ohjelmanumeroita, esim. piiskausnäytöksiä.

KERHOTILA/VARASTO

Kerhotila toimii nykyisellään enemmän varastona kuin harrastetilana. Etsitään yhteistyössä mm. Sexpon, Wonderlustin ja Helsinki Shibarin kanssa suurempaa tilaa joka palvelisi sekä varastona että yhteiskäyttötilana erilaisiin tapahtumiin.

KALUSTO

Yhdistyksen kalusto tarvitsee jatkuvaa ylläpitoa ja pientä korjausta. Tähän on tarkoitus rekrytoida vapaaehtoisia pitämään yhdessä huolta yhdistyksen kalustosta ja tekniikasta.

Suunnitelmissa on mm. kevyemmän riiputustelineen hankinta.

SMFR:llä on kattava valo- ja äänitekniikkakalusto, jota vuokrataan mahdollisuuksien mukaan eteenpäin.

KURSSITOIMINTA

Yhdistys pyrkii järjestämään kursseja jäsenistölleen heidän toivomusten mukaan esimerkiksi piiskauksen tekniikasta ja neulotuksesta sekä erilaisia käsityöpajoja välineiden valmistamisesta. Järjestetään myös koulutusta avustajille esimerkiksi yhdistyksen esitystekniikan käytöstä, jäsenhankinnasta ja tapahtumien järjestämisestä.

YHTEISTYÖ

Yhteistyötä Thirsty Scholarin ja Kaapelitehtaan kanssa jatketaan. Etsitään aktiivisesti myös muita mahdollisia paikkoja tapahtumien järjestämiseen.

Yhteistyötä jatketaan BDSM-baarin kanssa. Yhdistys voi tukea BDSM-baarin toimintaa.

Hivpointin, Positiiviset ry:n, Sexpon yms. vaikuttavien tahojen kanssa etsitään sopivia yhteistyömuotoja tulevaisuuteen.

Toteutetaan yhteistyössä Sexpon, MSC:n ja Hivpointin kanssa Kinkyjen turvaseksiopas.

Muihin Suomen kinky-yhdistyksiin ja yhteisöihin pidetään aktiivisesti yhteyttä ja heidänkin kanssa etsitään lisää yhteistyömuotoja. Tuetaan rahallisesti (5 eur/hlö) muiden yhdistysten järjestämiä bussikuljetuksia SMFR:n tilaisuuksiin. Tehdään myös yhteistyötä muiden yhdistysten isompien bileiden järjestelyiden kanssa.

Yhteistyötä tehdään myös jäsenetuuksia tarjoavien yritysten kanssa.

Helsingissä, 5. marraskuuta 2018

Carlo Palermo
Puheenjohtaja 2018