Tervetuloa jäseneksi! Jäsenenä olet oikeutettu erilaisiin jäsenetuihin.

Syyskokous on vahvistanut vuoden 2018 jäsenmaksuksi yksittäisiltä jäseniltä 25,- ja parijäseniltä 40,- (edellytyksenä sama postiosoite). Ainaisjäsenmaksun suuruus on normaaliin verrattuna kaksitoistakertainen eli yksittäisiltä jäseniltä 300,- ja parijäseniltä 480,-

Ilmoita seuraavat tiedot sähköpostitse smfr.jasenyys(at)smfr.net niin saat paluuviestissä maksuviitteen, jolla jäsenmaksun voi suorittaa yhdistyksen tilille SMFR, Nordea FI90 1470 3000 2079 47 (BIC NDEAFIHH‏)

etunimi, sukunimi
postiosoite
sähköpostiosoite (ensisijainen jäsenkirjeiden ja -tiedotteiden toimitusosoite)
syntymävuotesi (koska voimme hyväksyä jäseniksi vain täysi-ikäisiä)
jäsenkortin numero vanhoilta jäseniltä
mahdollinen nick (nimimerkki), jota haluat käytettävän
puhelinnumero (jos haluat, että voit tulevaisuudessa saada tiedotteita tekstiviestillä)

Käsittelemme kaikki tiedot luottamuksellisesti. Tiedot ovat vain jäsenrekisteriämme varten, jotta voimme toimittaa sinulle jäsenkortin ja yhdistyksen virallisia tiedotteita.

Maksettuasi jäsenmaksun postitamme sinulle ikijäsenkortin ilmoittamaasi osoitteeseen.

Jäsenkirjeet ja -tiedotteet toimitamme ensisijaisesti sähköpostiisi. Mikäli kuitenkin haluat vastaanottaa nämä postiosoitteeseesi tai haluat noutaa jäsenkortin tulevista tapahtumistamme, pyydämme ilmoittamaan tästä sähköpostilla smfr.jasenyys (at) smfr.net.

Pyydämme ystävällisesti myös kaikkia vanhoja jäseniä ilmoittamaan jäsenmaksua maksaessaan kaikki rekisteriimme tarvittavat tiedot ja vanhan jäsennumeronsa.